Bedrukte notitieboekjes: Een must-have voor ieder bedrijf!

Bedrukte notitieboekjes: Een must-have voor ieder bedrijf!

Iedereen maakt dagelijks notities: Een boodschappenlijst, aantekeningen, to-do lijstjes of een niet-vergeten-notitie. We kennen dan ook allemaal wel iemand die zijn bureau of kantoor onder heeft geplakt met stickynotes. Super onoverzichtelijk! Een notitieboekje is dan ook een must-have kantoorartikel. Laat daarom bij Joinz je notitieboekjes bedrukken met jouw logo! Bedrukte notitieboekjes zijn immers niet alleen super handig, maar dienen ook als effectief promotiemateriaal!

Origineel promotiemateriaal

Het relatiegeschenken bedrijf Joinz is al jarenlang gespecialiseerd in de bedrukking van promotiemateriaal. Pennen, katoenen tassen, moderne gadgets en klassieke weggevertjes. Je kan het zo gek nog niet bedenken, of Joinz tovert jouw producten om in promotiemateriaal! Eén van de meest effectieve blijft volgens Bram van Oordt (medeoprichter Joinz) toch de klassieke notitieboekjes. Maar wat maken deze simpele notitieboekjes nou zo een populair promootproduct?

Een bedrukt notitieboekje met logo is een reuze voordelig weggevertje. Je kan jouw notitieboekjes al laten bedrukken vanaf €0,44 per stuk. Ideaal om uit te delen op de beurs of een evenement! Iedereen maakt immers gebruik van notitieblokken dus het bedrukte notitieboekje valt gegarandeerd in de smaak. De notitieboekjes van Joinz zijn bovendien in alle formaten, kleuren en soorten te bedrukken. Laat bijvoorbeeld jouw logo bedrukken op notitieboekjes in je eigen bedrijfskleur! Van goedkope weggeefboekjes tot luxe notitieboeken met logo voor op kantoor. Neem een kijkje bij Joinz en laat een notitieboek bedrukken die bij jouw bedrijf en budget past! Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte notitieboekjes met logo er uit komen te zien? Vraag dan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan bij Joinz!

Eco notitieboekjes bedrukken

Wil je met jouw promotiemateriaal of relatiegeschenk duurzaamheid uitstralen? Ook dan zit je goed bij Joinz! Joinz biedt een ruim assortiment aan gerecyclede en biologische notitieboekjes met logo aan. De duurzame notitieboekjes zijn onder andere gemaakt van

  • Bamboe
  • Kurk
  • RPET (gemaakt van gerecyclede plastic flessen)
  • Gerecycled karton
  • Gerecycled papier
  • Afvalresten

Het populairste duurzame notitieboekje met logo zijn echter de ‘Seed-Boekjes’. Deze notitieboekjes zijn gemaakt van gerecycled papier en karton. Wat deze notitieboekjes zo bijzonder maakt zijn de kleine bloemzaadjes die in het verpulverde papier zijn opgenomen. Heb je jouw boekje volgeschreven? Scheur de bladzijdes er uit en stop deze in de aarde. Met wat water, zonlicht en liefde groeien er uit jouw oude notitieboek de mooiste bloemen. Zo kunnen jij en je collega’s jullie eigen kantoortuin beginnen!

Met duurzaam promotiemateriaal en relatiegeschenken zoals een gaaf notitieboek met logo laat je aan al je relaties zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een betere en groenere toekomst. Een leuk geschenk met een mooi gedachte!