Vergaderen op een unieke locatie in de Achterhoek

Vergaderen op een unieke locatie in de Achterhoek

Teambuiding achterhoek

Een stevige basis voor een hecht team leg je tijdens een teambuilding in de Achterhoek. Je kunt bovendien voor meerdere zakelijke bijeenkomsten bij ons terecht. Ontdek de unieke locatie van Oetdoor voor vergaderingen of andere zakelijke groepsevenementen. Lees over >> Teambuilding Achterhoek.

Terug naar de natuur voor optimale focus

Tijdens de drukke dagelijkse werkzaamheden verlies je soms de belangrijke zaken uit het oog. Dan is het tijd om het hele team weer op een lijn te krijgen tijdens een vergadering of teambuilding Achterhoek. Om ervoor te zorgen dat al je medewerkers zich kunnen concentreren op de bijeenkomst, kies je voor een andere locatie dan je eigen kantoorpand of bedrijfsterrein. Bij Oetdoor is er geen afleiding van computers en mobiele telefoons. Je gaat terug naar de natuur, in de sfeer van Scandinavië. Organiseer vergaderen Achterhoek of teambuilding in een omgeving waar de eenvoud de sfeer bepaalt. Je houdt je vergaderingen in de buitenlucht of in een van onze binnenaccommodaties. Desgewenst maak je gebruik van de speciale werkplekken.

Een compleet vergaderarrangement

Bij Oetdoor.nl heb je verschillende keuzes voor de invulling van het zakelijke evenement. Daarbij bieden we ruimte aan groepen van bijvoorbeeld dertig, tachtig personen of honderdvijftig personen. Het vergaderen in de Achterhoek maak je zo eenvoudig of luxe als je wilt. Er zijn diverse opties voor het verblijf. Vergader in de behaaglijke warmte van een open vuur in de Finse Kota. Of je kiest voor het Bosveld. Hier kun je met een groep in de openlucht vergaderen of een teambuildingsactiviteit organiseren. Ondertussen maak je gebruik van de vuurplaats, picknicktafels en een paar koelkasten. Kom je voor een brainstormsessie met een paar personen, kijk dan voor een Scandinavisch huisje. Daar kun je tevens overnachten. Hier is een internetverbinding aanwezig, net als een flipover, schrijfblokken en pennen. Uiteraard is er eveneens koffie en thee tot je beschikking.

Maak van teambuilding Achterhoek een ontspannen bijeenkomst

Voor outdoor teambuilding moet je bij Oetdoor zijn Want ons terrein heeft alles wat je nodig hebt voor activiteiten in de openlucht. Wissel je dagprogramma af met een ontspannen kanotocht over het naastgelegen meer. Je kunt ook een fietstocht door de omgeving maken. Of je kiest uit het aanbod van outdoor spelletjes. De actieve dag sluit je af met een duik in het meer. Naar goed Scandinavisch gebruik kan dat natuurlijk ook gewoon bij minder warm weer. Onze accommodaties zijn allemaal zo ingericht dat je tijdens het verblijf zelf invulling aan het geheel geeft. Je hebt daarbij de regie over de sfeer door de vuurschalen te gebruiken als grill en als warmtebron. In de rustgevende Achterhoek kunnen de collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. En dat draagt alleen maar bij aan een betere onderlinge samenwerking.

Stel je eigen verblijf samen

Kijk bij Oetdoor voor het aanbod van arrangementen en stel je eigen verblijf samen. Denk hierbij aan een overnachting en een compleet programma inclusief koffiearrangement, een uitgebreid ontbijt of een lunch en diner in de buitenlucht. Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag bij het organiseren van een outdoor teambuilding of vergadering in een sfeervol, Scandinavisch decor.

https://www.oetdoor.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *